More Website Templates @ TemplateMonster.com - June 16, 2014!

 

Despre noi

 

 

Compania Racemi a luat fiinta în anul 1994, avand ca obiect principal de activitate comercializarea de piese si accesorii auto , fiind unul dintre pionierii magazinelor cu profil auto din municipiul Iasi.

Inca de la inceput Racemi si-a propus sa ofere servicii excelente clientilor mentinând în acelasi timp cele mai înalte standarde de etica. Scopul nostru final, ca si partener, este de a lega o colaborare de lunga durata bazata pe încredere.

În 1997 Racemi inaugureaza un sediu nou, pe bulevardul Nicolae Iorga 12 A, cu un spatiu de desfasurare de 1000 de metri patrati, pe doua nivele, devenind astfel unul dintre cele mai mari magazine de piese si accesorii auto din oras (Auto Racemi).

Începând din anul 2003 compania construieste o cladire pe doua nivele de 2500 de metri patrati, pe strada Nicolina, nr 64, având la parter un service auto (Racemi Car Service) dotat cu utilaje si aparatura moderna si un personal calificat .

Service-ul are în componenta sa ateliere de mecanica, directie, electrice, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare, statie I.T.P, diagnoze computerizate, incarcari freon,pentru instalatiile A/C, tractari auto, asigurari si îsi desfasoara activitatea pe o suprafata de 1000 de metri patrati.

Racemi Business Center ofera spre inchiriere atat spatii de birouri de 12, 25, 50, 85, 125, 200 mp cat si spatii comerciale la parter de 12, 65, 120, 200, 320 mp

Misiunea noastra

CLIENTI 100% MULTUMITI

Punem mare pret pe gradul de satisfactie al clentilor nostri si de aceea facem tot posibilul ca serviciile oferite sa se ridice la nivelul de asteptare al acestora.